2013-03-29 19:45:34• hírek • Szatmár.ro

Az Olimpia 3-0 arányban nyert Máramarosszigeten

A következő fordulóban, április 5-én, az Arad megyei Pankota csapata érkezik Szatmárnémetibe.

Három gólos győzelmet aratott az Olimpia a Plimob otthonában. A következő ellenfél a Pankota lesz.

A bajnokság tavaszi idényének negyedik fordulójában péntek délután Máramarosszigetre látogatott az Olimpia. A fiúk nem titkolt célja a győzelem volt, annál is inkább, mert a szigetiek a bajnokság jelenlegi leggyengébb csapata - a tabella utolsó helyén tanyáznak.

A mérkőzés gyakorlatilag az első húsz percben eldőlt, Csík Tibor játékosai három góllal biztosították be a három bajnoki pontot. Elsőként Muresan fejelt a házigazdák hálójába, aztán Kinczel lőtt nagy gólt 16 méterről. A harmadik találat a Feier nevéhez fűződik, aki szemtől szembe került a kapussal, a helyzetet ügyesen megoldva a kapuba lőtte a labdát. Bár több lehetőség is lett volna a gólarány javítására, újabb találat már nem jött össze.

- A győzelem a lényeg, a pálya ugyan nem volt felázva, de nagyon gyenge minőségű volt, a talaj egyenetlen és györöngyös volt, a sok kimaradt helyzetnek ez is az egyik oka lehetett - mondta Csík Tibor vezetőedző.

III. Liga, 17. forduló, 5. csoport:
Máramarosszigeti Plimob-Szatmárnémeti Olimpia 0-3 (Muresan 5., Kinczel 12., Feier 17.).

Az Olimpia összeállítása:  Şuta (Miron 46.) - Glodean (Roghină 46.), Muresan, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micas, Villand (Botos 53.), Molnar, Kinczel, Feier (Dragos 35.).

További eredmények:
Kolozsvári Sanatatea-Zilahi FC 0-4, Fugyivásárhelyi CS-Tordai FCM 7-0, Dési Unirea-Petrozsényi Jiul 3-0 (a Jiul visszalépett a bajnokságból). A Gyulafehérvári Europa-Aranyosgyéresi Seso és a Vajdahunyadi FC-Borossebesi National mérkőzést szombaton rendezik. A Pankota áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: